Partneři

Níže najdete zajímavé odkazy s tematikou zdraví, zdravého životního stylu, sportu či péče o tělo, které určitě stojí za to navštívit.

Nevíte-li si již sami rady se závislostí na alkoholu, tabáku nebo jiných návykových látkách, Adiktologická ambulance prevence a léčby závislostí v Olomouci vám může pomoci.

Řešíte, co na sebe, jak se oblékat na nejrůznější příležitosti? Módní stylistka Šárka Pěnkavová vám pomůže s osobními nákupy, revizí šatníků, módními konzultacemi.

Psychika a hubnutí je věčné téma. Své o tom ví celostní nutriční terapeutka Hana Lang, která v Praze vede kliniku zabývající se celostní nutriční terapií. Hana Lang působí v oboru přes 20 let, sestavuje individuálně jídelníček na hubnutí, ale také s ohledem na celostní zdraví se zabývá dalšími aspekty zdravého životního stylu.

Jste-li často unavení, hodně sportujete nebo vám dělá problém déle se soustředit, zkuste přírodní doplněk stravy na psychiku. Nutriční centrum MitoLife prodává jen 100% přírodní doplňky stravy nejvyšší kvality od německého výrobce TISSO.

Problematika správného a zdravého hubnutí sužuje dnešního člověka víc než kdykoliv předtím. Všechny potřebné informace se dozvíte na webu o hubnutí – nejhubnuti.cz.

Řešíte jak začít běhat, jak běháním zhubnout, hledáte tréninkový plán pro běžce začátečníky? Pak je pro Vás web o běhání a zdravém životním stylu Běháme.cz jako stvořen.

Hudba léčí! Vše o horalském dulcimeru a dalších netypických strunných nástrojích pro meditaci a zklidnění na dulcimer.cz.

Praktický cestovní sluneční vařič a gril se Vám bude hodit na všech výletech a cestách v přírodě. Udělejte si čas pro sebe a užívejte si přírody.

Pokud preferujete spíše tradiční typ grilu, doporučuji praktický instantní gril Casus Grill. Dokáže grilovat až hodinu a připraví jídlo i pro čtyřčlennou rodinu.

Adventure Centrum je výhradní prodejce kajaků Hobie, solárních vařičů a 12V chladičů vzduchu Transcool – vše co potřebujete na Vaše cesty do přírody. Někteří mí klienti si pochvalují především rybaření je jeho výjimečné relaxační účinky. Vyzkoušejte také! 🙂

Hledáte byty na Floridě? Zařiďte si skvělý život v tropickém ráji plný slunce díky specializované realitní kanceláři Florida Club. Nebo si zkuste nemovitost nejprve pronajmout klidně na celou zimu a vyhněte se tak „zimnímu spánku“ v našem podnebí :-).

Databáze přání k narozeninám a k dalším příležitostem – potěšte své blízké pěkným přáníčkem.

Zorbing Praha – vyzkoušejte tuto netypickou adrenalinovou zábavu, existuje vedle klasického zorbingu také body zorbing či stále populárnější aqua zorbing.

Rehabilitace Olomouc – zkušená fyzioterapeutka Kateřina Konečná Vám pomůže v řešení zdravotních obtíží s pohybovým aparátem.

Firma Agentura Říha s.r.o. se specializuje na pronájem atrakcí (skákací hrad, trampolína, aerotrim, simulátor Icaros), které jsou vhodné na různé párty a společenské akce. Jejich špičkový tým rovněž připravuje na míru firemní teambuildingové akce. Poznat své zaměstnance i jinde než na pracovišti může být hlavně pro zaměstnavatele velmi důležité pro další růst a vývoj jeho vývoj.

Doprovodné programy na míru a pronájem atrakcí rovněž zajišťuje tým kolem www.doprovodneprogramy.cz, který se zabývá pořádáním doprovodných programů, firemních a dětských dnů, vícedenních pobytů či charitativních akcí. Doporučuji atrakci lidský stolní fotbal, s tou si užijete spoustu legrace.

Resort Eden Herlíkovice – odreagujte se a odpočiňte si v krásném prostředí Resortu Eden, který má ideální polohu přímo pod sjezdovkou nově zmodernizovaného skiareálu Herlíkovice.

Ubytování v Liberci levně – Levné ubytování v přijemném prostředí lesoparku ve Vratislavicích u Liberce.

Vyzdobte si svůj pokoj či kancelář foto obrazy na zeď.

Koloběžky Olomouc – kamenná prodejna se značkovými koloběžkami značky MIBO pro aktivní trávení Vašeho volného času.

V životě člověka je zapotřebí nejednou služeb zkušeného advokáta. Kvalitní advokátní kancelář JUDr. Jana Svobody Vám může při sepsání smlouvy pomoci, a to dokonce online.

Užívejte si léta a sluníčka naplno, a přesto zůstaňte v příjemném chládku. Přenosný ochlazovač vzduchu vhodný na chatu, do auta, karavanu.

Leasing strojů a další finanční služby využijete ve své firmě k nákupu firemních vozů nebo strojů.

Pravá, silná a pálivá česneková pasta přece jen existuje – vyzkoušejte produkt True Garlic Paste.

Zavařovací sklenice WECK si oblíbí každý, kdo má rád zdravý životní styl, má vlastní zahrádku nebo rád se učí novým věcem. Není nad vlastní zavařeniny.

3D skenování interiérů využijete při rekonstrukci vašeho rodinného domu nebo chalupy.

Tapetáři Praha PROFEX – tapetování na klíč v Praze a okolí