Jana Čechráková

access bar metoda – schéma hlavy a bodů pro terapii
Blog

Aktuálně: Nově nabízím i terapii metodou ACCESS BARS

Chtěla bych Vás upozornit na další techniku, kterou ve své praxi nově využívám. Jedná se o tzv. metodu ACCESS BARS terapie. Vedle kvantové terapie a metody EFT je to tedy třetí hlavní technika, kterou Vám mohu v rámci našich terapií nabídnout.

Co je metoda ACCESS BARS?

access bar metoda – schéma hlavy a bodů pro terapii

Jako BARs označujeme 32 bodů v oblasti hlavy, které nám slouží jako databáze všech našich myšlenek, pocitů, emocí, postojů i přesvědčení, které si během života vytváříme, a které v nás zůstávají uloženy. Při terapii se jemným dotykem správné kombinace bodů rozproudí jejich energie. Poté informace s negativním nábojem mizí, jako když zmáčknete tlačítko delete na počítači. To nepotřebné se vymaže a uvolní se prostor. Změní se váš dosavadní způsob nahlížení na život. V krátké době vnímáte, že dochází ke změnám, a i vy se stáváte jinými. Celý váš život se může změnit.

Tato metoda je velmi vhodná pro ty klienty, kteří nechtějí absolvovat „klasickou“ terapii a nořit se do hlubin svého podvědomí, procházet minulost, prožívat nepříjemné okamžiky svého života. Při metodě ACCESS BARS® klient leží na lehátku, nemluví se, ani terapeut nekomunikuje s klientem. Terapeut se postupně lehce dotýká oněch 32 specifických bodů.

Klient se po terapii cítí uvolněný, spokojený a bezstarostný. V jeho životě nastávají pozitivní změny, tak nějak samy od sebe. Věci se dějí s minimálním úsilím, přesně podle mantry ACCESS BARS®VŠE V ŽIVOTĚ KE MNĚ PŘICHÁZÍ S LEHKOSTÍ, RADOSTÍ A SLÁVOU.

Více informací o této metodě, jak dlouho trvá a jak se můžete objednat,
se dozvíte na samostatné stránce ACCESS BARS.