Jana Čechráková

access bars zkušenosti z praxe
Blog

Access Bars – dopřejte si stav, v němž nemusíte vůbec nic

access bars zkušenosti z praxe

Jistě nebudu daleko od pravdy, když napíši, že každého z nás něco trápí. A každý z nás se s tím, co ho trápí, vyrovnává jinak, po svém. Někdo si poradí sám, přečte mnoho knih, ve kterých třeba najde odpovědi na své otázky, pracuje na sobě.  Někdo si však sám poradit nedokáže! A proč? Protože ten „zakopaný pes“ leží v úrovni jeho podvědomí, v úrovni jeho podvědomých programů a přesvědčení. Tyto programy a přesvědčení si neuvědomujeme, žijeme je, ale nevíme o nich, náš vědomý rozum nad nimi nemá pražádnou kontrolu. Pokud k této skupině patříte i vy a rozhodnete se pro pomoc zvenčí, můžete v mnoha technikách, které se dnes nabízejí, narazit také na metodu zvanou ACCESS BARS.

Podvědomé programy lze změnit – dopřejte si stav, v němž nemusíte vůbec nic

Ve své praxi mám zkušenosti a pracuji s těmito podvědomými programy a přesvědčeními, které jsou pro daného člověka limitující. Tyto programy a přesvědčení utvářejí náš život. Pokud nám v dětství rodiče vštěpovali, že peníze lze získat jen těžkou prací, budeme se podle toho řídit celý život. Máme totiž toto přesvědčení uloženo hluboko v podvědomí, a proto jej žijeme, i přesto, že náš vědomý rozum je opačného názoru. Samozřejmě, že každý z nás je jedinečný, a každý z nás reaguje na životní situace rozdílně. Proto naše programy mohou být jiné než jsou programy našich sourozenců, i přesto, že vyrůstáme ve stejné rodině.

Přesvědčení a programy lze změnit a jednou z technik, která toto umožňuje, je právě ACCESS BARS. Je to ale jedna z mála metod, při které skutečně úplně zastavíte čas. Při které nemusíte dělat vůbec nic. Probíhá na lehátku a vy v tichosti ležíte a hluboce relaxujete. Toto zastavení a navnímání stavu, ve kterém nemusíte vůbec nic, je podle mého názoru pro mnohé lidi to nejpřínosnější, co jim ACCESS BARS přináší.

Nic dělat nemusíte, na nic myslet nemusíte, nic řešit nemusíte. Jen žijete, jen dýcháte – jen jste.

podstata terapeutické metody Access Bars
akupresura - akupresurní a akupunkturní body

Jak terapie Access Bars probíhají?

ACCESS BARS zahrnují 32 bodů na hlavě, které se postupně aktivují a umožní vašemu tělu, vašemu podvědomí, aby rozpustilo programy a přesvědčení, která vám neslouží. Vše probíhá velmi příjemně, jemně, v tichosti, ve stavu hlubokého vnitřního uvolnění. Nefunkční programy obvykle a nejčastěji zahrnují oblast financí, vztahů, zdraví, těla apod.

Celý proces trvá přibližně hodinu, každý bod vyžaduje jinou dobu stimulace, některé se mohou aktivovat déle, jiné jsou aktivovány rychleji, vše je individuální a terapeut, který ACCESS BARS provádí, jedná intuitivně. Jedná se o metodu jednoduchou, vždyť v jednoduchosti je krása!

Vyzkoušejte tuto krásnou, jednoduchou, tichou, uvolňující a hluboce relaxační techniku, která velmi laskavým způsobem může proměňovat vaše životy!!!